Meld uw kind aan

Zo eenvoudig is het!

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden bij de Vonder, super! U bent van harte welkom voor een rondleiding, we leggen u graag uit hoe de procedure voor verwijzing naar het speciaal onderwijs gaat.

Voor verwijzing naar het Speciaal Basisonderwijs heeft uw kind een Toelaatbaarheidsverklaring (TLV) nodig. De school (of het kinderdagverblijf) van herkomst vraagt deze TLV samen met u aan door een formulier voor de Commissie van Arrangeren en Toewijzen (CAT) in te vullen. Deze CAT komt vervolgens bij elkaar en bespreekt of zij op basis van het dossier van uw kind dat is meegestuurd, besluit om een TLV af te geven. Vanaf het moment dat uw kind een Toelaatbaarheidsverklaring (TLV) heeft gekregen kunt u hem/haar bij ons aanmelden.

Echter, we maken graag (ook als er nog geen TLV is afgegeven) een afspraak met u voor een rondleiding of een vrijblijvende kennismaking. Het is dan het handigst om onder schooltijd te komen, zodat u ook echt ziet hoe we hier met onze leerlingen werken.
De directeur of de intern begeleider neemt u mee door de school en kan al uw vragen beantwoorden.


U kunt een rondleiding aanvragen door het formulier op onze contactpagina in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.